top of page

PERSONVERN FOR NETTSIDEN

Velkommen til Airius Norge As sitt personvern

Velkommen til AIRIUS NORGE!

 

Vi verdsetter ditt personvern og ønsker å være transparente om hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger. Denne personvernerklæringen beskriver våre retningslinjer for personvern.

 

Innsamling av personopplysninger: Vi kan samle inn personopplysninger når du besøker nettstedet vårt, registrerer deg for våre tjenester, eller kommuniserer med oss via e-post eller andre kanaler. Dette kan inkludere navn, kontaktinformasjon, betalingsinformasjon og annen informasjon du velger å gi oss.

 

Bruk av personopplysninger: Vi bruker personopplysninger til å tilby og administrere våre tjenester, behandle transaksjoner, kommunisere med deg, og for andre formål som er nødvendige eller relevante for driften av vår virksomhet. Vi kan også bruke dine opplysninger til markedsføring eller for å sende deg relevant informasjon, med ditt samtykke.

 

Deling av personopplysninger: Vi deler kun dine personopplysninger med tredjeparter når det er nødvendig for å levere våre tjenester, for å oppfylle juridiske forpliktelser, eller med ditt samtykke. Vi selger ikke eller videreformidler dine personopplysninger til tredjeparter for markedsføringsformål uten ditt samtykke.

 

Informasjonskapsler og annen sporingsteknologi: Vi kan bruke informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din opplevelse på nettstedet vårt, analysere brukeradferd og tilpasse innhold og annonsering. Du kan til enhver tid endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din.

 

Sikkerhet: Vi tar rimelige tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot tap, misbruk og uautorisert tilgang. Vi bruker bransjestandard sikkerhetsmetoder og -teknologier for å beskytte dataene dine.

 

Dine rettigheter: Du har rett til å få tilgang til, korrigere eller slette dine personopplysninger som vi har samlet inn. Du kan også trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss, og be om begrensning av behandlingen av dine data. For å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

 

Ved å bruke nettstedet vårt og våre tjenester, samtykker du til vår innsamling, bruk og deling av dine personopplysninger i samsvar med denne personvernerklæringen.

Hilsen,

AIRIUS NORGE

bottom of page