top of page

Vi gjør jobben - du sender oss informasjon

Steg 1 - Send in skjema

Identifiser deres utfordringer og ta kontakt med Airius. Send inn et skjema med informasjon, og inkluder gjerne tegninger som viser lengde, bredde og høyde.
Om det er variasjoner i takhøyde, vennligst inkluder snittegninger. Dersom dette ikke er tilgjengelig, vennligst send målene og eventuelle bilder.
Kort beskrivelse av utfordringene er også velkomment.

Steg 3 - Presenterer tilbudet

Vi vil ta kontakt når alt er klart for å presentere et tilbud og gjennomgå ulike alternativer for styring og eventuell montering. I tillegg vil vi presentere en pris og en ROI-analyse.
 

Dette kan gjøres enten via Teams eller ved et møte på deres sted.

Steg 2 - Airius analyserer

Airius' ingeniører analyserer informasjonen og utarbeider en layout med riktig størrelse på viftene samt ulike forslag til styringsmoduler.

Vi tilbyr også muligheten til å utarbeide et ROI-estimat basert på forbruksdata og informasjon om deres oppvarmingsmetoder. Dette estimatet kan deretter sammenlignes med lignende lokaler som deres for å gi en bedre forståelse av potensiell avkastning på investeringen.

Steg 4 - Montering 

Takk for din bestilling! Viftene sendes fra lageret så snart vi mottar en formell bestilling. Dere kan velge å montere dem selv, eller så kan vi ordne med profesjonelle som tar seg av jobben for dere.

Justering av viftene hastighet utføres i henhold til anbefalinger fra Airius.

bottom of page