top of page

Vilkår for bruk

Velkommen til AIRIUS NORGE sin hjemmeside.
 

Disse vilkårene og betingelsene regulerer din bruk av vårt nettsted og våre tjenester. Vennligst les nøye gjennom følgende vilkår før du bruker nettstedet eller tjenestene våre.
 

  1. Aksept av vilkår: Ved å bruke nettstedet vårt eller våre tjenester, godtar du å være bundet av disse vilkårene og betingelsene. Hvis du ikke aksepterer disse vilkårene, må du avstå fra å bruke nettstedet og tjenestene våre.

  2. Bruk av tjenester: Våre tjenester kan kun brukes til lovlige formål og i samsvar med gjeldende lover og regler. Du er ansvarlig for å sikre at all informasjon du gir oss, er nøyaktig og oppdatert.

  3. Eierskap og immaterielle rettigheter: Alt innhold på nettstedet vårt, inkludert tekst, bilder, grafikk, logoer og programvare, er beskyttet av opphavsrett og andre immaterielle rettigheter som tilhører [Bedriftens Navn] eller våre lisensgivere.

  4. Personvern: Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy. Ved å bruke nettstedet vårt eller våre tjenester, samtykker du til vår innsamling, bruk og deling av personopplysninger i samsvar med denne policyen.

  5. Ansvarsfraskrivelse: Vi gir ingen garantier for nøyaktigheten, påliteligheten eller fullstendigheten av informasjonen på nettstedet vårt. Din bruk av nettstedet og tjenestene våre skjer på egen risiko.

  6. Endringer i vilkår: Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst. Endringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å jevnlig gjennomgå vilkårene for eventuelle endringer.
     

Ved å bruke nettstedet vårt eller våre tjenester, samtykker du til å være bundet av disse vilkårene og betingelsene. Hvis du har spørsmål om disse vilkårene, vennligst kontakt oss.

Hilsen,

 

AIRIUS NORGE

bottom of page